bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Jelenleg feliratozás alatt álló film >>> Hamarosan feliratozásra kerülő film >>>MFF

 Most elkészült filmfeliratunk: Rita (8 részes dán sorozat) - 2.rész

 

tartalom: A dán sorozat 3 évadot ölel fel, háromszor 8 részt (45-50 perces részek). Rita Madsen a helyi iskola tanára, egy különleges személyiség, makacs, de szeszélyes is egyben. Elvált nő, három gyermek, Ricco, Molly és Jeppe édesanyja. Ricco már nős, Molly munkanélküli, diszlexiás, és otthon él az anyjával. Jeppe-ről, a legkisebb fiúról kiderül, hogy meleg, és ez egy csomó összeütközést indít el közte és anyja között, de egy szép napon Jeppe magánéletében is változások állnak be, úgy néz ki, kezd rendeződni a jövője. Mozgalmas, és szórakoztató dán sorozat, melyet a dán TV2 karolt fel, és készített el 2012 és 2015 között.

Anders Oldalak a 2017-es évadban

Az Anders Oldalak 2016.augusztus 21-től 2018.április 20-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. Ezen időszak alatt alapkínálatunkban 52 mozifilmet látunk el magyar felirattal, ezen filmek plakátképei a felső mozgó ablakban láthatók.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 8 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a több mint 8 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu >>> Regisztráció >>> Kino 68 online oldal kínálaton jelenleg