bal

 jelenleg 2 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Jelenleg feliratozás alatt álló film >>>MFF

 Most elkészült filmfeliratunk: Fagyott szív (shortfilm)

 

tartalom: Két fiú szerelméről szól a kisfilm, melyet durván, intoleránsan reagál le a környezetük. Egyik este az egyik fiút megtámadják. Elkerülhetetlenné válik a drámai vég…

Anders Oldalak a 2018-as évadban

Az Anders Oldalak még 2018.április 20-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. 2018. január 13-án elindult az >>>Anders Oldalak Anno aloldalunk, mely az Anders Oldalak által feliratozott meleg témájú mozifilmeket és shortfilmeket tárja az érdeklődők elé online 4-5 napos frissítésben a 2018-as év során.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 10 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a közel 10 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu

>>> Regisztráció >>> Anders Oldalak Anno

Anders Oldalak © 2008 - 2018