bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Jelenleg feliratozás alatt álló film >>> Hamarosan feliratozásra kerülő film >>>MFF

 Most elkészült filmfeliratunk: A szerelem sikolya

 

tartalom: A család grillpartijára magával hozza Lara Behrend első barátját, a jóképű Yannis-t, ki tisztában van azzal, hogy igen jól néz ki. Prostituálként dolgozik. Lara apja, Holger idővel rájön Yannis titkára, de ez nem ellenszenvet vált ki belőle, hanem éppen ellenkezőleg, el kezd vonzódni hozzá. Egy mély, és bonyolult kapcsolat veszi kezdetét.

Anders Oldalak a 2017-es évadban

Az Anders Oldalak 2016.augusztus 21-től 2018.április 20-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. Ezen időszak alatt alapkínálatunkban 52 mozifilmet látunk el magyar felirattal, ezen filmek plakátképei a felső mozgó ablakban láthatók.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 8 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a több mint 8 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu >>> Regisztráció >>> Kino 68 online oldal kínálaton jelenleg