bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT

jobb

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Anders Anno >>> NEU Anders >>> 18! >>> Rita II.évad >>> Anders HD

 Most elkészült filmfeliratunk: Eggyel kevesebb csillag az égen (shortfilm)

 

tartalom: Miguel és Lucas jó barátok. Miguel titokban szerelmes Lucas-ba, de nem meri elmondani neki, pedig sülve-főve együtt vannak. Egyik nap az iskola előtt egyik osztálytársuk megkéri Lucas-t, hogy segítsen neki a matek házi feladatban, amit Miguel nem néz jó szemmel, főképp, hogy Lucas kezd egyre több időt tölteni azzal a sráccal. Végül aztán egyik reggel kiborul a bili, Miguel kitálal. De nem úgy folytatódik a történet, mint ahogy azt a szíve várja…

10 éves az Anders Oldalak!

A több témát felölelő aloldalak és színes választék által egyedi fényt kapott a portál!

Anders Oldalak a 2018-as évadban

Az Anders Oldalak zárt filmklubként működik felhasználói számára. Több aloldallal rendelkezik a portál, ezen aloldalak különböző témájú filmeket biztosítanak.

>>> Meleg témájú /HD/ meglepetés filmek a 2018-2019-es évadban

2018. április 20-tól csak az Anders HD jelenít meg új, meleg témájú filmprodukciókat, kivéve az Anders Oldalak Meglepetés Filmek menüpontját, ahol 2018.május hónap második felétől olyan meleg témájú filmek jelennek meg rendszerint HD minőségben, melyek egyedülállónak számítanak az Anders Oldalak kínálatán. A Neu Anders olyan német és skandináv filmeket hoz el, melyek témájukat illetően különlegességek, kuriózumok. Az Anders Anno az elmúlt 10 év filmprodukcióit biztosítja felhasználóinak online.

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu

>>> MFF

Anders Oldalak © 2008 - 2018