bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

>>> Jelenleg feliratozás alatt álló film >>> Hamarosan feliratozásra kerülő film >>>MFF

 Most elkészült filmfeliratunk: The Wilding (shortfilm)

 

tartalom: A történet a fiatalkorúak büntetőintézetében játszódik. Malcolm és Tye barátok. Több is van köztük, mint barátság. Mint minden ilyen intézetben, itt is mindennapos az erőszak. Gav, Simmo és Bosey kinézik maguknak Ty-t, irritálja őket, hogy nyíltan vállalja másságát. Mal-t csak egy kevés válassza el attól, hogy próbaidőre bocsássák, de ahhoz jó magaviseletet kéne tanúsítania. Miután világossá válik előtte, hogy Ty-t veszély fenyegeti, mindent megtesz azért, hogy megvédje őt. Még azon az áron is, ha ezzel búcsút inthet az ideiglenes szabadon bocsátásának….

Anders Oldalak a 2017-es évadban

Az Anders Oldalak 2016.augusztus 21-től 2017.december 31-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. Ezen időszak alatt alapkínálatunkban 52 mozifilmet látunk el magyar felirattal, ezen filmek plakátképei a felső mozgó ablakban láthatók.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 8 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a több mint 8 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu >>> Regisztráció >>> Kino 68 online oldal kínálaton jelenleg