bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT

jobb

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Anders Anno >>> NEU Anders >>> 18! >>> Rita II.évad >>> Anders HD

 Most elkészült filmfeliratunk: Tore tánca (német film)

 

tartalom: A fiatal Tore egy németországi keresztény punk mozgalom, a Jesus FreakS tagja. Miközben lázadnak az intézményes egyház ellen, a mozgalom tagjai teljes mértékben magukénak vallják Jézus tanításait a szeretetről. Egy napon, kisebb csodával felérően, Tore sikeresen megjavít egy lerobbant autót és megismerkedik annak sofőrjével, Bennóval. Nem telik bele sok idő, Tore Benno kertjében ver sátrat és szép lassan a család részévé válik. De Benno kegyetlen játékba kezd, hogy tesztelje Tore hitének mélységét. Az erőszak egyre extrémebb formákat ölt, a végletekig feszegetve Tore szeretetének határait. Nagyon brutális sztorit dolgoz fel a film, viszont megtörtént esemény alapján készült.

10 éves az Anders Oldalak!

Anders Oldalak a 2018-as évadban

Az Anders Oldalak zárt filmklubként működik felhasználói számára. Több aloldallal rendelkezik a portál, ezen aloldalak különböző témájú filmeket biztosítanak.

2018. április 20-tól csak az Anders HD jelenít meg új, meleg témájú filmprodukciókat. A Neu Anders olyan német és skandináv filmeket hoz el, melyek témájukat illetően különlegességek, kuriózumok. Az Anders Anno az elmúlt 10 év filmprodukcióit biztosítja felhasználóinak online.

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu

>>> MFF

Anders Oldalak © 2008 - 2018