bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Utolsó filmprodukció >>>MFF >>> NEU Anders

 Most elkészült filmfeliratunk: 120 dobbanás percenként

 

tartalom: 120 dobbanás: ennyit ver átlagosan percenként a szív. A megtörtént eseményeket feldolgozó 120 dobbanás percenként a kilencvenes évek elején játszódik, amikor már évek óta szedte a HIV vírus és az AIDS az áldozatait. Aktivisták egy csoportja elhatározza, hogy felrázza a közvélemény közönyét a betegséggel szemben, s felhívja a figyelmet a különbözőségekre és azok fontosságára. A fiatalok az eszközökkel és célokkal kapcsolatban azonban nincsenek egyetértésben. Vannak közöttük radikális gondolkodásúak, mások pedig inkább mértékletességet hirdetnének. Az AIDS azonban kérlelhetetlenül szedi áldozatait, s többeknek nincs ideje egy lassan kibontakozó mozgalomra. A 120 dobbanás percenként a szerelem, a remény, az összefogás filmje, valamint az életé, ami erősebb a halálnál. (forrás: port.hu)

Anders Oldalak a 2018-as évadban

Az Anders Oldalak még 2018.április 20-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. 2018. január 13-án elindult az >>>Anders Oldalak Anno aloldalunk, mely az Anders Oldalak által feliratozott meleg témájú mozifilmeket és shortfilmeket tárja az érdeklődők elé online 4-5 napos frissítésben a 2018-as év során.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 10 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a közel 10 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu

>>> Regisztráció >>> Anders Oldalak Anno

Anders Oldalak © 2008 - 2018