bal

 jelenleg 2 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT >>> ANDERS HD

jobb
 

>>> Jelenleg feliratozás alatt álló film >>> Hamarosan feliratozásra kerülő film >>>MFF

 Most elkészült filmfeliratunk: A világ közepe

 

tartalom: Phil és Diane ikrek. Egy nagy kertes házban nőnek fel apa nélkül, egy hóbortos anya jelenléte mellett. Mikor Phil egy hosszabb távollét után ismét hazatér, furcsán kezd viselkedni. Nem csoda, hisz nem egyszerű dolgok járnak a fejében. Ennek egyértelmű oka van, beleszeretett új diáktársába, Nicholas-ba... (Nagyon jó német filmprodukció)

Anders Oldalak a 2017-es évadban

Az Anders Oldalak 2016.augusztus 21-től 2017.december 31-ig zárt filmklubként működik felhasználói számára. Felhasználóink hírleveleken keresztül kapják meg anyagainkat, melyekhez AVI-minőségben férhetnek hozzá. Ezen időszak alatt alapkínálatunkban 52 mozifilmet látunk el magyar felirattal, ezen filmek plakátképei a felső mozgó ablakban láthatók.

Izgalmas évadot tartogatunk felhasználóinknak, nagyszerű filmprodukciókat látunk el elsőként magyar felirattal, mint ahogy tettük az elmúlt 8 év során is, hisz az Anders Oldalak 2008.április 20-a óta van jelen a Világhálón, s a több mint 8 éves működése során a legtöbb meleg témájú mozifilmet és shortfilmet ez a website látta el magyar felirattal. Ellentétben más (tisztelet a kivételnek) hasonló jellegű portállal csak a saját fordítási munkáinkat közöljük, Mi gátlástalanul nem fényeskedünk más tollával. Köszönjük azon felhasználóink hűségét, akik a jövőben is maradnak a portál kínálata mellett! Igazuk van... a minőséget nem bolhapiacon kell beszerezni!

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu >>> Regisztráció >>> Kino 68 online oldal kínálaton jelenleg