bal

 jelenleg 1 látogató nézi az oldalt

> Régebbi filmjeink (bemutatók) > Új filmek (bemutatók) >>> ONLINE KÍNÁLAT

jobb

  Twitteren a legfrissebb híreink, szabadon elérhető filmprodukciók (követőknek)

>>> Anders Anno >>> NEU Anders >>> 18! >>> Rita II.évad >>> Anders HD

 Most elkészült filmfeliratunk: Bastard (német film)

 

tartalom: Egy nap eltűnik a kilenc éves Nicolas nyom nélkül. Szüleit sokkolja az esemény, és tanácstalanok. A rendőrség attól tart, hogy szexuális bűncselekmény történt. A pszichológus, Dr.Claudia Meinert megkezdi a vizsgálatot, főképp Nicolas szüleivel szemben. Egy beszélgetés során ellentmondásokba ütközik, úgy tűnik számára, mintha az anya titkolna valamit. Röviddel ezután előkerül egy videó, melyen a kis Nicolas látható, ahogy le van láncolva egy pincében. A rendőrségi nyomozás a fiú iskolájába vezet, a 13 éves Leonhoz és a 13 éves Mathildához. Leon viselkedése láthatóan nyugodt, de úgy tűnik, többet tud Nicolas hollétéről, mint azt mutatja. Végül megzsarolja Nikolas szüleit, hogy megöli a kisfiút, ha nem játszanak vele olyan "apa-anya-gyermek" játékot. A pszichológusnő megpróbálja megakadályozni a legrosszabbat, így Leon bizalmába férkőzik...

10 éves az Anders Oldalak!

A több témát felölelő aloldalak és színes választék által egyedi fényt kapott a portál!

Anders Oldalak a 2018-as évadban

Az Anders Oldalak zárt filmklubként működik felhasználói számára. Több aloldallal rendelkezik a portál, ezen aloldalak különböző témájú filmeket biztosítanak.

>>> Meleg témájú /HD/ meglepetés filmek a 2018-2019-es évadban

2018. április 20-tól csak az Anders HD jelenít meg új, meleg témájú filmprodukciókat, kivéve az Anders Oldalak Meglepetés Filmek menüpontját, ahol 2018.május hónap második felétől olyan meleg témájú filmek jelennek meg rendszerint HD minőségben, melyek egyedülállónak számítanak az Anders Oldalak kínálatán. A Neu Anders olyan német és skandináv filmeket hoz el, melyek témájukat illetően különlegességek, kuriózumok. Az Anders Anno az elmúlt 10 év filmprodukcióit biztosítja felhasználóinak online.

 

e-mail: andersol@andersoldalak.hu

>>> MFF >>> Privat

Anders Oldalak © 2008 - 2018